Настани - Events

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Целосен настан + Гала вечер - All In One ICE2017 - Ticket
Бидете дел од настанот кој ќе ја подигне свеста за иновациите во кулинарскиот свет, носејќи неко..
27.000,00 MKD
Гала Вечер ICE2017 - Ticket
Бидете дел од настанот кој ќе ја подигне свеста за иновациите во кулинарскиот свет, носејќи неко..
6.000,00 MKD
1 Ден ICE2017 - Ticket
Бидете дел од настанот кој ќе ја подигне свеста за иновациите во кулинарскиот свет, носејќи неко..
4.000,00 MKD

За нас

ЕМК-Илумине Центар за ЕУ фондови и ИКТ во образованието, работи во сектори: Едукација и подигање на свесноста за (ИКТ) информациско комуникациска технологија, национални и интернационални настани, работа со млади талентирани ученици и студенти, посебно ИКТ таленти, летни и зимски академии и школи, ЕУ грантови и фондови за стартап, мали и средни компании, иновации и ИКТ во мали и средни претпријатија, ИКТ во енергетиката, ИКТ во животната средина. Се фокусира на развој на погоре споменатите сектори од ИКТ перспектива, особено развојот на ИКТ во образованието.

Повеќе..

Контакт

  • +389 2 311 1445 +32 (0)2 808 55 76
  • +38978385060
  • +389 2 311 7000
  • info@ilumine.mk

Facebook

EMK-ILU Online Shop © 2019. UKION SHOPS