Информации за испорака

Ценети потрошувачи,

Вашата порачка доколку е во физичка големина со определени димензии и тежина ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака. Доколку пак е електронска нарачка за која се добива линк за превземање или пак е влезница за настан, курс или обука на која треба ваше физичко присуство во краток или подолг период, тогаш евиденцијата и испораката на карта, документаија и материјали за курсевите или обуките ќе се доставуваат на лице место пред или при почеток на настанот.

Времето на испорака доколку е една или повеќе книги, брошури или физичка големина на предметтот "нарачка" е во период од 24-48 часа и најчесто не е подолго од 48 часа, освен во случај на викенд денови или државни празници и неработни денови.

За достава на Вашата пратка ги користиме услугите на Брза Испорака КУРИР Скопје, и истата ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете за испорака, секој ден (освен недела или државни празници и неработни денови) во период од 08.00 - 17.30 часот.

Пресметката на трошоците за испорака ќе се врши според бруто тежината на вашата порачка

- од 0 - 1 кг......... 130 ден
- од 1 - 5 кг..........140 ден
- од 5 - 10 кг........160 ден
- од 10 - 15 кг......180 ден
- од 15 - 30 кг......200 ден
- од 30 - 40 кг..... 270 ден
 

За повеќе информации или за проблеми при испораката ве молиме да не контактирате на 02/551-8557 или на info@ilumine.mk.

Ви благодариме!

За нас

ЕМК-Илумине Центар за ЕУ фондови и ИКТ во образованието, работи во сектори: Едукација и подигање на свесноста за (ИКТ) информациско комуникациска технологија, национални и интернационални настани, работа со млади талентирани ученици и студенти, посебно ИКТ таленти, летни и зимски академии и школи, ЕУ грантови и фондови за стартап, мали и средни компании, иновации и ИКТ во мали и средни претпријатија, ИКТ во енергетиката, ИКТ во животната средина. Се фокусира на развој на погоре споменатите сектори од ИКТ перспектива, особено развојот на ИКТ во образованието.

Повеќе..

Контакт

  • +389 2 311 1445 +32 (0)2 808 55 76
  • +38978385060
  • +389 2 311 7000
  • info@ilumine.mk

Facebook

EMK-ILU Online Shop © 2019. UKION SHOPS