ЕУ Обуки/EU Trainings

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Подготовка на апликација за Фондот за Иновации на РМ
-Нациоанлни фондови (подготовка на апликација за Фондот за Иновации на РМ) Практич..
19.500,00 MKD
Тестирање за менаџер на ЕУ фондови - Модул4
- Потврда за EU Funding Manager (L3, L2, L1) Тестирање за знаeње на подготовка и менаџирање на п..
2.800,00 MKD
Обука за ЕУ Фондови - Модул 3
H2020&COSME Master class 2 дневна - Интензивна тренинг-обука за практична подготовка на апликац..
12.300,00 MKD
Обука за ЕУ Фондови - Модул 2
How to write a winning proposal 1 дневна - Интензивна тренинг-обука за практична подготовка на апли..
6.900,00 MKD
Обука за ЕУ Фондови - Модул 1
Modul-1 H2020 in a nutshell - 1 дневна - Интензивна тренинг-обука  за практична подгото..
3.600,00 MKD

За нас

ЕМК-Илумине Центар за ЕУ фондови и ИКТ во образованието, работи во сектори: Едукација и подигање на свесноста за (ИКТ) информациско комуникациска технологија, национални и интернационални настани, работа со млади талентирани ученици и студенти, посебно ИКТ таленти, летни и зимски академии и школи, ЕУ грантови и фондови за стартап, мали и средни компании, иновации и ИКТ во мали и средни претпријатија, ИКТ во енергетиката, ИКТ во животната средина. Се фокусира на развој на погоре споменатите сектори од ИКТ перспектива, особено развојот на ИКТ во образованието.

Повеќе..

Контакт

  • +389 2 311 1445 +32 (0)2 808 55 76
  • +38978385060
  • +389 2 311 7000
  • info@ilumine.mk

Facebook

EMK-ILU Online Shop © 2019. UKION SHOPS