ЕУ Акцелератор и Академија

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
ЕУ Акцелератор - Стартап
Сезонска обука за аплицирање за ЕУ грантови   2-3 личности 2 часови неделно ..
3.690,00 MKD
ЕУ Акцелератор - Мали и средни претпријатија
Сезонска обука за аплицирање за ЕУ грантови   2-3 личности 2 часови неделно ..
4.610,00 MKD
ЕУ Акцелератор - Јавен сектор
Сезонска обука за аплицирање за ЕУ грантови   3-5 личности 2 часови неделн..
4.920,00 MKD
ЕУ Акцелератор - Невладини организации
Сезонска обука за аплицирање за ЕУ грантови   2-3 личности 2 часови неделн..
3.690,00 MKD
ЕУ Акцелератор - Индивидуалец
Сезонска обука за аплицирање за ЕУ грантови   1 личност 2 часови неделно ..
4.920,00 MKD
ЕУ Акцелератор - Академски сектор
Сезонска обука за аплицирање за ЕУ грантови 3-5 личности 2 часови неделно 1 р..
6.150,00 MKD

За нас

ЕМК-Илумине Центар за ЕУ фондови и ИКТ во образованието, работи во сектори: Едукација и подигање на свесноста за (ИКТ) информациско комуникациска технологија, национални и интернационални настани, работа со млади талентирани ученици и студенти, посебно ИКТ таленти, летни и зимски академии и школи, ЕУ грантови и фондови за стартап, мали и средни компании, иновации и ИКТ во мали и средни претпријатија, ИКТ во енергетиката, ИКТ во животната средина. Се фокусира на развој на погоре споменатите сектори од ИКТ перспектива, особено развојот на ИКТ во образованието.

Повеќе..

Контакт

  • +389 2 311 1445 +32 (0)2 808 55 76
  • +38978385060
  • +389 2 311 7000
  • info@ilumine.mk

Facebook

EMK-ILU Online Shop © 2019. UKION SHOPS